Prijsvraag

Om te vieren dat de Geïllustreerde Atlas van het Hiernamaals volgend jaar ook in Italië gaat verschijnen, vindt u op deze pagina een prijsvraag.

Zoals op de hoofdpagina van dit weblog al was te zien, heeft paus Benedictus XVI de atlas zorgvuldig bestudeerd en enthousiast goedgekeurd ("De Geïllustreerde Atlas van het Hiernamaals? Een ware openbaring!"). Op deze foto ziet u de vorige paus, Johannes-Paulus II zaliger.


Paus Johannes-Paulus II, waar zijn ziel ook moge zijn, heeft eveneens een exemplaar van de atlas in de hand. Stuur vòòr 1 december een origineel bijschrift in bij deze afbeelding. De inzendingen zullen op deze pagina worden getoond. De inzender van het origineelste bijschrift wint een gesigneerd exemplaar van de Geïllustreerde Atlas van het Hiernamaals, òf, naar keuze, een exemplaar van de komend jaar verschijnende Italiaanse editie van de atlas.
Inzenden kan door het bijschrift als reactie op deze pagina toe te sturen, of door een e-mail te zenden naar gdtprod@planet.nl en/of mvmousch@ziggo.nl. Over de uitslag kan gecorrespondeerd worden, wat niet betekent dat deze gewijzigd zal worden.

Avanti!

Paus Johannes Paulus II: "De Atlas brengt de hemelse vrede een stapje dichterbij. De kaart van Cocagne jaagt die gevederde overlastbezorgers de stuipen op het lijf!"
(Charlotte Spierings)


Paus van de kaart na lezen van Atlas.
(Trudy Dols)

Paus drijft duifel uit.
(René Voorbergen)

Una Paloma Papae
(Nico Spanjaard)

Heilige Geest vleugellamgeslagen door argumenten van paus.
(Sophie Sliepen)

Tauf was toch tod?
(Kees Hamers)

Misbruik in de katholieke Kerk: Atlas als vliegenmepper Heilige Geest.
(Bram Endedijk)

Zijn zonden overdenkende paus: Bedànkt, voor dìe atlas!
(Wouter van Loon)

Wil niet tongzoenen met duif!
(Evert van den Bergh)

Poolse opvlieger?
(Kees Geerts)

Bedankt voor die boekje..!
(Fernand Groothedde)